Liity jäseneksi

Jäsenenä saat sekä Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry:n (HelSM) että Suomen Mehiläishoitajain Liitto ry:n jäsenedut. Tervetuloa mukaan kehittyvään mehiläishoitoon. Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry:n jäsenmaksu on 15 euroa ja Liiton osuus 53 euroa yhteensä 68 euroa.

Liity jäseneksi täyttämällä allaoleva lomake tai soittamalla puh 0500-208 613

Uusi jäsen

Täytä lomake huolellisesti, jotta rekisteröitymisesi onnistuu kerralla.

Huomaa, että "salasana" -kenttä ei ole pakollinen. Voit jättää sen tyhjäksi, silti jäsenyyshakemus käsitellään normaalisti. Suosittelemme kuitenkin, että luot itsellesi sanasanan. Henkilökohtaisen salasanan luomalla pääset käyttämään HelSM:n jäsensivujen sisältöä kunhan hakemuksesi on käsitelty.

HelSM nykyinen jäsen

Mikäli olet jo Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry:n jäsen, sinun ei tarvitse täyttää tätä lomaketta. Jos kuitenkin haluat saada pääsyoikeuden jäsensivuille, voit luoda tällä lomakkeella salasanan käyttöösi.