Peruskurssien pesätapahtumat -kurssi (Kerava)

Aika: 17.5.-13.8.2022
Paikka: Mehiläistarha, Kerava

Peruskurssien pesätapahtumat -kurssi 17.5.-13.8.2022

 

Kurssilla suoritetaan ajankohtaiset mehiläishoidon toimenpiteet niin pesillä kuin sadon korjaamisessakin. Kurssin pesätapahtumat täsmäytetään mehiläispesillä suoritettaviin hoitoajankohtiin. Loppukesän sadonkorjuutapahtumassa Vantaan Simonkylässä käsitellään ja maistellaan uutishunajaa.

Kurssi toteutetaan eri teemoilla 7 pesätapahtumana mehiläistarhalla ja sadonkorjuutapahtumana. Mikäli et pääse paikalle voit osallistua käytännön esityksiin suorana verkon välityksellä. Touko- ja kesäkuun tapahtumiin voit valita osallistumisen joko tiistaina tai lauantaina. Heinä-elokuussa kokoonnumme pesillä neljänä lauantaina ja sadonkorjuutapahtumassa tiistaina. Kokoontumiset ohjelman mukaisina päivinä joko klo 16 tai 17. Kurssi toteutetaan yhteistyössä SML ry:n kanssa.

Opastetaan mehiläishoidon aloittamisessa mm kaluston ja mehiläisten hankinnassa. Mehiläishoitoa käsitellään vastuullisesti luonnon näkökulmasta niin ihmiset kuin myös eläimet huomioiden.

Kurssimaksu 40 euroa. Kurssi on ilmainen yhdistyksen jäsenille.  Jäsenetuihin kuuluu muiden etujen lisäksi 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Mehiläinen –lehti.

Ilmoittautumiset tästä linkistä, lisätiedot Arto Koljonen puh 0500-208 613