Mehiläishoidon verkko- ja lähikurssi Ehdit mukaan myös kesken kurssin!

Aika: 16.2.-24.8.2021
Paikka: Microsoft Teams, käytännön osuus Kerava ja lähialue

Kurssin teoriaosuus on käynnissä ja jatkuu 13.4. saakka tiistaisin klo 18.00–20.15 (ei kuitenkaan 23.2.2021) Vielä ehdit mukaan, jo pidetyistä luennoista lähetetään aineisto myöhemmin aloittaneille.

Teoriaosa koostuu vuorovaikutteisista luennoista, videoista ja esille tulevien kysymysten käsittelyllä.

Mehiläishoidon kurssilla käytännössä -osuudella 17.4.- 24.8. valmistetaan mehiläispesäkalustoa ja käsitellään hunajaa työpajoissa sekä opastetaan mehiläishoitoa käytännössä Keravan pesätapahtumissa. Loppukesän sadonkorjuutapahtumassa käsitellään ja maistellaan uutishunajaa. Käytännön osuus järjestetään Covid 19 –virusrajoitusten sallimissa puitteissa.

Tietoa mehiläishoidosta, hunajan tuotannosta, tuotteista, tarvittavista mehiläishoitovälineistä ja mehiläisten hankinnan perusteista. Mehiläishoitoa käsitellään vastuullisesti luonnon näkökulmasta niin ihmiset kuin myös eläimet huomioiden.

Kurssin opiskelu antaa riittävän laajat tiedot mehiläishoidon harrastuksen aloittamiseen ja tietotaidon kartuttamiseen niin maaseudulla kuin kaupungeissakin.

Opastetaan mehiläishoidon aloittamisessa mm kaluston ja mehiläisten hankinnasta.

Kurssimaksu 79 euroa, kurssimaksun voit kuitata yhdistyksen jäsenyydellä. Lisäksi jäsenetuna 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Mehiläinen –lehti ja muut jäsenedut.

Ilmoittautumiset tästä linkistä, lisätietoja Arto Koljonen puh 0500-208 613

Kurssi antaa valmiudet Opetushallituksen mehiläistarhauksen ammattitutkintoon valmistavan opiskelun aloittamiseksi. Kurssilta saadulla opintosuoritusotteella todennat osaamisesi.

Lähde polulle mehiläisten maailmaan!