Mehiläishoidon verkko- ja lähikurssi

Aika: 9.2.-24.8.2021
Paikka: Microsoft Teams ja Leinikki, Leinikkitie 22 A, 2.krs, 01350 Vantaa

Kurssin teoriaosuus 9.2.-13.4. tiistaisin klo 18.00-20.15 ( ei kuitenkaan 23.2.2021). Teoriajakso toteutetaan sekä etänä että koronaepidemian levinneisyyden sallimissa rajoissa myös lähiopetuksena Leinikissä. 

Teoriaosa koostuu vuorovaikutteisista luennoista, videoista ja esille tulevien kysymysten käsittelyllä.

Mehiläishoidon kurssilla käytännössä -osuudella 17.4.- 24.8. valmistetaan mehiläispesäkalustoa ja käsitellään hunajaa työpajoissa sekä opastetaan mehiläishoitoa käytännössä lähialueen pesätapahtumissa. Loppukesän sadonkorjuutapahtumassa käsitellään ja maistellaan uutishunajaa.

Tietoa mehiläishoidosta, hunajan tuotannosta, tuotteista, tarvittavista mehiläishoitovälineistä ja mehiläisten hankinnan perusteista. Mehiläishoitoa käsitellään vastuullisesti luonnon näkökulmasta niin ihmiset kuin myös eläimet huomioiden.

Kurssin opiskelu antaa riittävän laajat tiedot mehiläishoidon harrastuksen aloittamiseen ja tietotaidon kartuttamiseen niin maaseudulla kuin kaupungeissakin.

Opastetaan mehiläishoidon aloittamisessa

Kurssimaksu 79 euroa, kurssimaksun voit kuitata yhdistyksen jäsenyydellä. Lisäksi jäsenetuna 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Mehiläinen –lehti ja muut jäsenedut.

Ilmoittautumiset tästä linkistä, lisätietoja Arto Koljonen puh 0500-208 613

Kurssi antaa valmiudet Opetushallituksen mehiläistarhauksen ammattitutkintoon valmistavan opiskelun aloittamiseksi.

Lähde polulle mehiläisten maailmaan!